2007/05/05

food

now golden week is almost coming to an end. what was i supposed to do? reading about DTP, finishing some proof-readings and designing illustrations for the books i'm working on.... and nothing is cleared yet. oh my. only one more day left. 本も読み終えちゃいたいのがたくさんあるのに、なかなかそこまでたどり着けない。結局また近所の夜中のカフェにお世話になりそうです。そこのコーヒーはまずいのに、家で勉強できない性分も損ですね。

didn't finish things supposed to do cause this time my golden week was fully scheduled(mostly for fun stuff). long holidays is to meet up with many people. when you see your friends there's always nice foods coming with.




ashiya takatora's Eclair from Tokyo Midtown. この大きさはなかなか魅力的ですが味はただのエクレア。
Patisserie Sadaharu Aoki のオレンジチョコがけ。甘すぎるけどホワイトチョコの可愛らしさで◎。



銀座のギンコのデザート。バルサミコソースのかかったオレンジとトマトのゼリー。マカロンも。マカロンはやはりjean-paul hevinのものが一番おいしいと思うけれど、それでもみているだけで楽しい。だからマカロンカラーの映画マリーアントワネットみたかったなあ。予告編観る度に美味しそう~という感想しか出てきませんでした。

0 件のコメント: